Om

TN Economy


TN Economy är en relativt nystartad redovisningsbyrå men som har flera års erfarenhet samlad i bagaget, hos oss värderar vi den personliga kontakten högt då detta är nyckeln till ett långvarit samarbete enligt oss. Fysiskt finns vi på plats i Norrköping men tack vare moderna arbetssätt ger det oss möjlighet att ha kunder på fysiska platser runt om i Sverige.


Vi arbetar främst med mindre till mellanstora ägarledda företag, men har även specialkompetens gällande startup-bolag.


Vi siktar på att hitta rätt arbetssätt och ekonomisystem anpassade för just er, därtill kommer vi vara en engagerad partner för just ert företag med förhoppning om ett långsiktigt samarbete.


Tveka inte att höra av er!


Startup


Är ni en startup?

Då hjälper vi er gärna!

Som ekonomipartner erbjuder vi en helhetslösning vad gäller ekonomifunktionen där vi finns med vid er sida längs resan, i takt med att ert företaget skalar upp verksamheten skalar vi även upp ekonomifunktionen så den ständigt är relevant för just ert företag.

Tryggt samarbete


Oavsett företagsform och storlek på företaget är ekonomifunktionen och redovisningen en viktig del i företagandet, genom ett samarbete med oss får ni en aktiv och personlig ekonomipartner där ni som kund ska känna er trygg med att saker blir rätt, samt så försöker vi presentera era siffror på ett så tydligt sätt som möjligt där ni som kund själva kan följa er redovisning i företaget på ett enkelt sätt.

Platsoberoende


Fler och fler verksamheter ställer om till en digital lösning vad gäller det ekonomiska flödet i verksamheten, detta är något som vi ser många fördelar med inte minst att det öppnar upp för samarbete med kunder på geografiska platser runt om i landet, detta ger oss möjlighet att samarbeta med flertalet kunder som finns på annan plats än i Norrköping, så oavsett vart ert företag finns så är ni alltid varmt välkomna till oss.

Låt oss arbeta tillsammans


Välkommen att kontakta oss!